KOMİLİ BANMALIK SOĞUK SIKIM   

Natürel Sızma Zeytinyağı

Soğuk sıkma tekniğiyle üretilen, aroması ve lezzeti yoğun bir zeytinyağıdır. Taze zeytin kokusu ve dengeli tadı ile tek başına bile keyifli bir tüketim sunar.

Komili Zeytinyağı Arkaplan Resmi

Hakkında

Komili Banmalık Zeytinyağı’nı, kahvaltılarda ya da yemekten önce aperatif olarak tüketebilirsiniz. İsteğe bağlı olarak kekik, zahter gibi baharatlarla harmanlayabilir ve balzamik sirke ekleyerek ekmek banarak afiyetle yiyebilirsiniz.

Soğuk Sıkım

Zeytinyağı elde etmek için zeytin ve çekirdeği kırılıp ezilerek hamur haline getirilir. Elde edilen zeytin püresi ısıtılarak yoğrulur. Zeytin sıkımı esnasında üretim koşulları 27 derecenin altında ise soğuk sıkımdır. Düşük sıcaklıkta üretilen soğuk sıkım zeytinyağının besin değeri sıcak sıkıma göre daha yüksektir. Soğuk su kullanıldığı için zeytinin yağı daha az çıkar, bu sebeple üretimde daha çok zeytin kullanılır. Zeytin aromasını en saf haliyle hissetmek için soğuk sıkım zeytinyağı tercih edilebilir.

Lezzetli yemeklerin sırrı, Komili Zeytinyağı.

Sıcak yemeklerde ve soğuk mezelerde doğal bir tat olarak kullanın. Fırında hazırladığınız tariflerinizi zeytinyağıyla buluşturarak daha zengin bir aroma elde edin, kızartmalarda ise doğanın bize sunduğu bu mükemmel lezzetin tadını çıkarın. Her damlasıyla sofralarınıza sağlık ve lezzet katın. Zeytinyağını tüm yemeklerinizde keyifle kullanabilirsiniz.