ZEYTİNYAĞLI NOHUT TAVA

Malzemeler

  • 2 bardak haşlanmış nohut
  • Yarım su bardağı Komili Riviera Zeytinyağı
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı isot
  • 4 adet acı kırmızı biber
  • 1 adet acı yeşil biber
  • Kaya tuzu

HAZIRLANIŞI

  • Soğanı, yeşil biberi ve acı kırmızı biberi incecik kıyın.
  • Bir fırın tepsisine doğradığınız sebzeleri,haşlanmış nohutu, domates salçasını, isotu, kaya tuzunu ve Komili Riviera Zeytinyağı’nı ilave edip
    harmanlayarak güzelce yayın.
  • Tepsinin kenarına kalan kırmızı biberleri ilave edin.
  • Fırında 200 derecede 25 dakika pişirin.

Sosyal medyada paylaşın

Ara

 

Popüler Yazılar

 

Benzer Yazılar