VİŞNE SULU BOSTANA

MALZEMELER

  • 3 adet domates
  • 3 adet salatalık
  • Yarım demet kıyılmış maydanoz
  • Yarım demet kıyılmış yeşil soğan
  • Yarım demet kıyılmış taze nane
  • 1 yemek kaşığı kuru nane
  • 4 yemek kaşığı nar ekşisi
  • 1 su bardağı vişne suyu
  • Komili natürel sızma zeytinyağı
  • Kaya tuzu

HAZIRLANIŞI

  • Domates ve salatalığı ezme salata gibi incecik doğrayın ve bir karıştırma kasesine alın.
  • Daha sonra içine doğranmış yeşillikleri, tuzu, naneyi ve nar ekşisini ekleyip güzelce harmanlayın.
  • Vişne suyunu ilave edip sulandırın ve servis kaselerine alın.
  • Üzerine Komili sızma zeytinyağı gezdirerek servis edin.

Sosyal medyada paylaşın

Ara

 

Popüler Yazılar

 

Benzer Yazılar