Tavuk budunu 500 ml su ile birlikte bir tencereye alıp kaynatın. Tavuk eti yumuşayıp kemiğinden kolaylıkla ayrılabilir hale geldiğinde ateşten alın. Tavuk budunu sudan çıkarıp etini didikleyin. 250 ml tavuk suyunu süzüp sütle karıştırınBir tencerede 1,5 kaşık Komili Organik Sızma Zeytinyağı’nı ısıtıp unu ekleyin. Karıştırarak bir dakika kavurun. İçine tavuk suyu ile karıştırdığınız sütü yavaşça dökerek kaynama noktasına gelene kadar karıştırın. Çorbanız kaynadıktan sonra tavuk etlerini ekleyip ateşten alın. Kalan Komili Organik Sızma Zeytinyağı ile ufalanmış ekmek içlerini ufak bir tavada kıtırlaşana kadar 2 dakika kavurun. Çorbayı kaseye alıp üstüne kıtır ekmeklerden serpiştirerek servis edin.