MIKLA

MALZEMELER

  • 6 adet yumurta
  • Yarım çay bardağı Komili Erken Hasat zeytinyağı
  • 1 diş sarımsak
  • 1 kase süzme yoğurt
  • Kaya tuzu
  • Karabiber

HAZIRLANIŞI

  • Sarımsağı kaya tuzu ile ezip yoğurda katın.
  • Yoğurt ve sarımsağı birkaç dakika çırpın.
  • Komili zeytinyağını bir tavaya koyup üzerine yumurtaları kırın.
  • Tavayı ocağa koyup altını açın.
  • Yumurtaları ara ara karıştırarak pişirin.
  • Hazır olan yumurtayı biraz soğutup yağıyla beraber yoğurda katın.
  • Üzerine karabiberle servis edin.
  • Dilerseniz soğuk da servis edebilirsiniz.

Sosyal medyada paylaşın

Ara

 

Popüler Yazılar

 

Benzer Yazılar