KIRMA TAVUK KEBABI

MALZEMELER

  • 6 adet açılmış kemiksiz tavuk budu
  • 10 yemek kaşığı Komili Organik Sızma zeytinyağı
  • 1 adet soğan
  • Tarçın
  • karabiber
  • Kaya tuzu

HAZIRLANIŞI

  • Tavuk butlarını bir bıçak yardımıyla parçalanmayacak şekilde çizik çizik yapın.
  • Soğanı rendeleyin ve bir kasede tuz, karabiber ve tarçınla karıştırın.
  • Bu karışımı tavuklara güzelce yedirin ve 1 saat bekletin.
  • Bir saat sonra ızgarada yahut döküm tavada Komili zeytinyağı sürerek pişirmeye başlayın.
  • Ne kadar zeytinyağı yedirirseniz o kadar yumuşak olacaktır.
  • Dilerseniz yanına pişireceğiniz ızgara sebzeyle servis edin.

Sosyal medyada paylaşın

Ara

 

Popüler Yazılar

 

Benzer Yazılar