Kestaneli Kuru Fasulye

MALZEMELER:

1 su bardağı kuru fasulye
10 adet kestane
1 yemek kaşığı salça
1/2 çay bardağı Komili Riviera Zeytinyağı
1 adet soğan
1 adet kesme şeker
4 su bardağı kaynar su
Tuz

TARİF:

Kuru fasulyelerinizi bir gün önceden suda bekletin. Kestanelerinizi yarım haşlayın ve soyun. Derin bir tencerede (döküm tavsiye edilir) ince doğradığınız soğanları zeytinyağında kavurun. Fasulyeleri ve salçayı da ekleyip biraz daha kavurun. Şekeri ve kestaneleri de ekleyin ve karıştırın. 4 su bardağı suyu ekledikten sonra su kaynayınca altını kısın kapağını kapatın ve fasülyeler yumuşayana kadar pişirin.


Sosyal medyada paylaşın

Ara

 

Popüler Yazılar

 

Benzer Yazılar