Zeytinyağlı Tarifler

Izgara Tavuk Göğüs Salatası

Izgara Tavuk Göğüs Salatası

MALZEMELER:

  • 2 tavuk göğsü
  • 1 demet bebek roka
  • Parmesan dilimleri
  • 2 çorba kaşığı çam fıstığı
  • 2 çorba kaşığı Komili Taş Baskı Zeytinyağı

TARİF:

  • Tavuk göğüslerini pişirmeden önce dolaptan çıkarın ve oda sıcaklığına gelmesini bekleyin.
  • (Tercihen) döküm tavayı iyice kızdırın.
  • Tavada tavuklar pişerken rokaları yıkayıp kurulayın.
  • Başka bir tavada çam fıstıklarını kavurun.
  • Servis edeceğiniz tabağa önce rokaları sonra dilimlediğiniz parmesanları ve pişirdiğiniz tavuk göğüslerini üzerine yerleştirin.
  • Üzerinden bolca zeytinyağı, tuz ve karabiber gezdirin.
  • Çam fıstıklarını unutmayın.

Afiyet Olsun.

  • Izgara Tavuk Göğüs Salatası