Izgara Tavuk Göğüs Salatası

MALZEMELER:

2 tavuk göğsü
1 demet bebek roka
Parmesan dilimleri
2 çorba kaşığı çam fıstığı
2 çorba kaşığı Komili Taş Baskı Zeytinyağı

TARİF:

Tavuk göğüslerini pişirmeden önce dolaptan çıkarın ve oda sıcaklığına gelmesini bekleyin. (Tercihen) döküm tavayı iyice kızdırın. Tavada tavuklar pişerken rokaları yıkayıp kurulayın. Başka bir tavada çam fıstıklarını kavurun. Servis edeceğiniz tabağa önce rokaları sonra dilimlediğiniz parmesanları ve pişirdiğiniz tavuk göğüslerini üzerine yerleştirin. Üzerinden bolca zeytinyağı, tuz ve karabiber gezdirin. Çam fıstıklarını unutmayın.


Sosyal medyada paylaşın

Ara

 

Popüler Yazılar

 

Benzer Yazılar