İNCİRLİ, TULUM PEYNİRLİ VE CEVİZLİ SALATA

2 kişilik

Malzemeler

100 gr karışık Akdeniz yeşilliği

2 adet kırmızı incir, dilimlenmiş

1 dal reyhan

1 dal taze fesleğen

1 dal taze kişniş

50 gr yumuşak tulum peyniri

7-8 adet ceviz içi

4 çorba kaşığı (40 ml) Komili Erken Hasat Zeytinyağı

2 çorba kaşığı balsamik sirke

Yapılışı

Akdeniz yeşilliklerini elinizle parçalayarak geniş bir kaseye alın. Reyhan ve fesleğenin yapraklarını dallarından ayırıp ekleyin. Kişnişi de ufak parçalara bölüp ilave edin. Balsamik sirke ile Komili Erken Hasat Zeytinyağı’nı yeşilliklerin üzerine gezdirip karıştırın. Tulum peynirini ve cevizi ufalayarak üzerine serpiştirdiken sonra incir dilimleriyle tamamlayıp bekletmeden servis edin.


Sosyal medyada paylaşın

Ara

 

Popüler Yazılar