HURMALI TRÜFLER

20 adet

Malzemeler

300 gr Kudüs hurması, çekirdekleri çıkarılmış, doğranmış
½ su bardağı (50 gr) toz badem

½ su bardağı (50 gr) kırık fındık

3 çorba kaşığı (30 ml) Komili Natürel Sızma Zeytinyağı

1,5 çorba kaşığı kakao

Kaplaması için:

Kakao
Hindistan cevizi

Yapılışı

Hurmaları Komili Natürel Sızma Zeytinyağı ile birlikte rondodan geçirip pürüzsüz kıvama getirin. Kakao, badem ve fındığı da ilave edip tekrar rondoda karıştırın. Elde ettiğiniz karışımdan parçalar koparıp avucunuzda yuvarlayarak ceviz büyüklüğünde toplar yapın.

Dış kaplaması için, iki ayrı tabağa kakao ve Hindistan cevizi yayın. Hazırlamış olduğunuz trüf toplarının yarısını Hindistan cevizine, diğer yarısını da kakaoya bulayıp bir tabağa alın. Buzdolabında bir saat kadar dinlendirdikten sonra servis edin.


Sosyal medyada paylaşın

Ara

 

Popüler Yazılar

 

Benzer Yazılar