HUMUS PAÇASI

MALZEMELER

  • 2 kase humus
  • 3 kase et suyu
  • 5 yemek kaşığı Komili natürel sızma zeytinyağı
  • Kızarmış pide parçaları
  • Kıyılmış maydanoz
  • Servis için limon

HUMUS İÇİN

  • 2 kase haşlanmış nohut
  • 3 diş sarımsak
  • Yarım su bardağı tahin
  • 2 yemek kaşığı Komili natürel sızma zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı kaya tuzu
  • Yarım çay bardağı su

HUMUS PAÇASI

  • Haşlanmış nohutu rondoya koyun, üzerine sarımsak, tahin, Komili zeytinyağı, kimyon, su ve tuzu ilave edin.
  • Tüm malzemeyi rondoda çekin ve humusu hazır edin.
  • Humus ve et suyunu bir tencereye koyun ve kaynamaya bırakın.
  • Tenceredeki humus kaynamaya başlayınca servis tabaklarına alın.
  • Üzerine kızarmış ekmek ve zeytinyağında hafifçe yaktığınız pul biberleri ilave edin.
  • Son olarak ince kıyılmış maydanozu üzerine ilave edip limonla servis yapın.


Sosyal medyada paylaşın

Ara

 

Popüler Yazılar

 

Benzer Yazılar