Fırın Kereviz

MALZEMELER:

2 büyük kereviz
Rokfor peyniri
1 demet roka
1 küçük boy mor soğan
2 yemek kaşığı Komili Filtresiz Zeytinyağı
1 su bardağı taze fındık
1/2 su bardağı yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı bal

TARİF:

2 büyük kerevizden 1 parmak kalınlığında diskler çıkarın. Fırın kağıdına dizip üzerinden zeytinyağı ile geçin. Tuz ve karabiber ekleyip 180 derece fırında 30 dakika pişirin. Soğurken bir kasede yıkanmış kurulanmış rokaları zeytinyağ, tuz ve karabiber ile harmanlayın. Kerevizleri servis edeceğiniz tabağa dizin, üzerine bir tutam roka, ince halkalarla mor soğan ve birer dilim rokfor peyniri koyun. İri iri kırdığınız fındıkları ve bir kaşık balı üzerilerinden dökün.


Sosyal medyada paylaşın

Ara

 

Popüler Yazılar

 

Benzer Yazılar